Albums Sezoensrally … moet er nog stof zijn?

De Sezoensrally in Bocholt, bij zonnige en vooral droge omstandigheden heeft deze rally op de Limburgse maaskiezel wel wat weg van het WRC in Portugal, Turkije, Sardinië of Griekenland. Een lust om naar te kijken en voor de fotograaf de perfecte omstandigheden om schitterende foto’s te maken.

Met Stijn Vanderspikken, Lorenz Deschuyttere en Jeroen van Passel trok RallyandRaces naar Bocholt en dat resulteerde in volgende albums. Foto’s kunnen via onze fotosite trouwens aangekocht worden.

Album Stijn Vanderspikken

Album Lorenz Deschuyttere

Album Jeroen van Passel

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws