De nieuwste, beste, snelste en luidruchtigste supercars alleen op het Festival of Speed

Met nog iets meer dan vijf weken te gaan tot het Festival of Speed presented by Mastercard terugkeert naar het park van Goodwood House in West Sussex, zijn we verheugd om de details te delen van twee van de meest langverwachte elementen van het evenement: de Michelin Supercar Paddock en de First Glance Paddock gepresenteerd door heycar.

De Michelin Supercar Paddock keert terug als de beste plek om de nieuwste, de krachtigste en de snelste auto’s te zien. Vorig jaar zag de 2021 Supercar Paddock de première van een aantal adembenemende auto’s, waaronder de Glickenhaus SCG 004S, Aston Martin V12 Speedster, en de Lotus Evija. Elk jaar debuteren er nieuwe superauto’s en 2022 wordt er zeker een om nooit te vergeten met meer dan 60 tentoongestelde superauto’s, waarvan sommige hun wereldwijde debuut zullen maken. Dit jaar zullen in de Paddock supercars te zien zijn zoals de Radford Type 62-2, Kalmar 7-97, Hispano-Suiza Carmen en de GMA T.50, naast vele andere die nog moeten worden aangekondigd.

De First Glance Paddock presented by heycar zal de aanwezigen de mogelijkheid bieden om enkele van de meest innovatieve voertuigen uit de auto-industrie van dichtbij te bekijken. In de First Glance Paddock van 2022 zullen enkele van ’s werelds nieuwste voertuigen te zien zijn, vers uit de fabrieken, waaronder de Porsche 911 Sport Classic en de Ford Ranger Raptor.

Bezoekers aan het Festival of Speed hebben ook de mogelijkheid om alle auto’s die te zien zijn in de Supercar Paddock en First Glance Paddock te zien rijden op de Goodwood Hill gedurende het weekend.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws