Hemicuda rally wordt tweedaagse

De 21e Hemicuda Rally van 15 en 16 oktober breidt uit en start al op zaterdagavond met twee nieuwe, onuitgegeven klassementsproeven.


Jan Verschaeve, wedstrijdleider: “Op zaterdagavond zullen we twee verschillende KP’s rijden die samen ongeveer 20 km lang zijn. Een mooie openingssectie dus, die meteen ook de startvolgorde voor zondag zal bepalen. Op zondag rijden we een identiek traject aan vorige editie met KP’s in Kortemark, Houthulst en Koekelare. Wie op zaterdag onfortuinlijk zou moeten opgeven, kan op zondag trouwens opnieuw starten onder Super-Rally reglementering”.


De Hemicuda Rally, met rallycentrum op de terreinen van Bouwmaterialen Willaert te Koekelare, zal 105 kilometer klassementsproef tellen. De inschrijvingen openen op 1 augustus, bij de publicatie van het reglement. Met de covid en brexit perikelen achter ons, verwacht de organisatie opnieuw heel wat buitenlandse interesse. Zoals vorige jaren worden maximum 140 teams toegelaten, een must om er dus snel bij te zijn.
Alle info op www.hemicuda.be.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws