Vincent Verschueren niet, Brecht Hoorne wel in TBR Shortrally

Deze morgen gaf Vincent Verschueren via zijn sociale media te kennen dat hij zondag aanstaande niet zal starten in de TBR Shortrally. De Volkswagen Polo GTi R5 lijkt niet klaar, en alles wordt nu gezet op Staden, als voorbereiding van de Ardeca Ypres Rally.

Goed nieuws dan weer wel uit het kamp van Brecht Hoorne. Deze week moesten we nog het niet-starten van de snelle BMW-rijder aankondigen, door problemen met de krachtbron. Maar wat lezen we daarstraks op zijn sociale media?

“Wat woensdag nog onmogelijk leek, werd onder leiding van Kurt Braekevelt en SVR Autosport toch nog gerealiseerd! De juiste onderdelen werden gevonden, een mekanieker met de kunde die een nachtje wou doorwerken, in de persoon van Willem Vroman, en een testbank om de motor terug af te stellen. Het dringt nog niet helemaal door, maar we zakken in laatste instantie toch af naar de TBR rally! Met het startnummer 9 tekenen we toch present. Dank u iedereen!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws