Elfyn Evans aan de leiding in Estland na 5 proeven

De Brit Evans heeft er een sterke ochtend opzitten met alle snelste tijden achter zijn naam. Ott Tänak staat tweede met een achterstand van 12,5s, de Est houdt de kloof klein maar worstelt met de Hyundai in deze hele snelle wedstrijd.

De leider in het kampioenschap Kalle Rovanperä staat derde op 18,7s van zijn teamgenoot, wetende dat de jonge Fin de weg opent is dit zeker een sterke tussenstand. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe staan vierde, dit echter al op 41s. Het Belgische duo is op zoek naar de juiste afstelling en een foutje op proef vijf helpen hen niet. Lappi staat vijfde op slecht 2,6s van Neuville.

Craig Breen is uit de wedstrijd verdwenen, Adrien Fourmaux zien we als eerste Ford rijder op plaats 6, Gus Greensmith op plaats 8.

Stand

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws