Tickets TotalEnergies 6 Uur van Spa-Francorchamps nu al te koop

Voor wie als echtgenoot, of misschien ook wel echtgenote, een echte autosportliefhebber langs zijn of haar zijde heeft staan is het moment om dat kerstcadeautje gaan aan te kopen aangebroken. De tickets voor de derde ronde van het FIA World Endurance Championship 2023, de TotalEnergies 6 Uren van Spa-Francorchamps, zijn immers vanaf vandaag te koop.

Klik hier om tickets aan te kopen

Middels een vroegboekkorting zijn de tickets verkrijgbaar. Voor zaterdag betaal je €50 of €25 euro als je student bent. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Kom je het ganse weekend betaal je een luttele €5 extra.

De TotalEnergies 6 Uren van Spa-Francorchamps zullen doorgaan van in het laatste weekend van april, meer bepaald 29 & 30 april 2023.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws