Warmste Rondrit combineert autosport en liefdadigheid

Goed een jaar geleden mochten we Len Kutasi bij RallyandRaces als fotograaf verwelkomen. Al snel bleek dat Len van heel wat markten thuis was en maar moeilijk stil kon zitten. Eigenschappen die hem nu bijzonder goed van pas komen. Len werkt al enige tijd bij Autogroep Mullens te Halen en is daar manusje van alles, een beetje noodgedwongen maar zeker en vast met de beste bedoelingen en het nodige enthousiasme. Reden hiervoor is dat de zaakvoerder van Autogroep Mullens helaas terminaal ziek is. In het kader van de ‘Warmste week’ organiseert Len dan ook de ‘Warmste rondrit’, een rondrit voor young- en oldtimers.

Iedereen is uiteraard welkom, maar vermits Autogroep Mullens verdeler is van Opel en Suzuki wordt er aan de eigenaars van deze merken net dat ietsje extra aandacht voor dit event gevraagd.

Op woensdag 21 december steunen we dan ook de ‘Warmste Rondrit’ waar u vanaf 09.00 ontvangen wordt met een lekkere tas koffie. Om 10.00 uur start de rondrit, ’s middags is er dan een vrijblijvende lunch met lunchpakket. De aankomst wordt voorzien om 16.00 uur. Van 18.00 uur tot 20.30 uur kan u genieten van de nocturne en winterbar met barbecue.

Adres: Autogroep Mullens, Diestersteenweg 23, 3545 Halen

Aarzel niet en schrijf je in … via deze link!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws