Dakar 2023, eén voor de stoere jongens

De 45e editie van de Dakar, die begint aan de oevers van de Rode Zee en eindigt aan de andere kant van het Arabische schiereiland, waar de deelnemers de kust van de Arabische Golf zullen ontdekken na een vierdaags avontuur door het Lege Kwartier, inclusief de marathonetappe, is de zwaarste sinds de rally naar Saoedi-Arabië kwam. Met bijna 5.000 kilometer aan specials in een proloog en 14 etappes is het parcours een ware test van extreem uithoudingsvermogen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws