Inschrijvingen South Belgian Rally 2023 geopend

De South Belgian Rally heeft zich op korte tijd een stek verworven aan het begin van de nationale rallykalender en wordt dus dra verreden. De recente aankondiging van DG Sport om het parcours te vernieuwen heeft bovendien heel wat enthousiasme bij teams en rijders losgemaakt.

Die kunnen zich vanaf nu ook inschrijven voor de tweede manche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2023, de eerste van het type ‘Cup’. We herinneren er nog even aan dat de titelkandidaten dit jaar twee scores van dit type rally kunnen laten optekenen. Het 100 procent natuurlijke parcours van het evenement in en rond Vresse-sur-Semois lijkt daarvoor zeer in de smaak te vallen.

Afspraak dus op de officiële website www.southbelgianrally.com om zo de deelnemers van het BRC te vervoegen. Of die van de VHRS, vanaf het moment dat er, net zoals in de Spa Rally, beslist wordt om ook voor de fans van de regularity een wedstrijd te organiseren.

Opgelet: de deelnemers hebben nog iets minder dan een maand om van het voorkeurstarief te genieten, want de betaling moet absoluut voor zaterdag 18 februari bij de organisator zijn aangekomen.

Er nog even aan herinneren dat 50 procent van het parcours van de South Belgian Rally helemaal onuitgegeven zal zijn, en dat het evenement in aanmerking komt voor het BRC, Junior BRC, Historic BRC, BRC Master Cup, de 2WD Trophy, de C3 Rally2 Cup, de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux en de M-Cup. Waardoor de meest landelijke wedstrijd van het BRC nog interessanter wordt…

Inschrijven kan u hier.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws