80ste Members’ Meeting viert GT1 met demonstratie op het circuit

Goodwood is verheugd om aan te kondigen dat de 80ste Members’ Meeting, gepresenteerd door Audrain Motorsport, voor het eerst een verzameling top-flight GT1 auto’s uit het begin van de 21e eeuw zal ontvangen in een spectaculaire demonstratie op de baan die een van de luidste en meest opwindende ooit gehouden op een Members’ Meeting zal zijn.


Op het historische Goodwood Motor Circuit, dat in 2023 zijn 75e verjaardag viert, zullen Le Mans klasse- en GT1-racewinnaars te zien zijn, waaronder de Aston Martin DBR9, Ferrari 550 GT1, Maserati MC12, Chrysler Viper GTS-R, Lister Storm en nog veel meer.

Het eeuwfeest van Le Mans wordt voortgezet op het Festival of Speed van 2023, waar de grootste verzameling auto’s en coureurs die Goodwood ooit heeft verzameld te zien zal zijn.

Foto: Goodwood persbericht

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws