Vincent Verschueren klaar voor nieuwe uitdaging

Vincent Verschueren maakte deze middag via social media bekend dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. Verschueren nestelt zich, na een jarenlange samenwerking met Gaby Goudezeune, terug achter het stuur van een Skoda Fabia Rally2 van SXM Competition waarbij in (voorlopig) zeven rally’s de nota’s zullen voorgelezen worden door Jasper Vermeulen.

Skoda Fabia Rally 2 by SXM Competition (foto facebook)

“Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met het team van SXM Competition en uiteraard ook met mijne nieuwe copiloot Jasper. Ik wil dan ook iedereen bedanken die me de laatste maanden geholpen heeft om dit te realiseren. Ik kan niet wachten om terug in de wagen te kruipen,” aldus Vincent Verschueren.

Jasper Vermeulen.

Overdreven lang hoeft hij daar ook niet op te wachten want het duo staat binnen een goede twee weken al aan de start in Moorslede. Ook de TAC Rally, de Rally van Wervik, de Ardeca Ypres Rally, de Aarova Rally in Oudenaarde, de Omloop van Vlaanderen en de 6 Uren van Kortrijk staan dit jaar nog op het programma.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws