Tien gasten op de rallykoffie in 2023

Met op één na alle eindejaarsprijzen aan de winnaars afgeleverd, staan Robert Wolter en Eddy Smeets aan de vooravond van een tweede seizoen ‘Op de rallykoffie’. De grote lijnen van het concept blijven behouden al zijn er ook enkele nieuwigheden te noteren voor dat tweede seizoe.

“Vorige week woensdag lanceerden we onze korte intro voor het nieuwe seizoen. Naast de podcast was er ook een korte video op YouTube waarin we het nieuwe seizoen aankondigden.


Op de rallykoffie kost best wel wat tijd en energie maar het blijft zo fijn om de verhalen van de oude rallylegendes aan te horen en ook op te nemen. We krijgen leuke reacties binnen en de luistercijfers zijn nog altijd in stijgende lijn. In de wintermaanden hebben Eddy en ik een shortlist opgesteld met gasten die we graag zouden spreken. In tegenstelling tot vorig jaar zullen er dit jaar acht podcast-afleveringen zijn. Maar we hebben niettemin ook dit jaar tien gasten. Dat komt omdat we rond de zomerperiode twee keer ‘Op de rallykoffie’ zullen gaan bij een rijder én een navigator (samen) die heel lang samenwerkten. We twijfelen er niet aan dat dat ook wel eens mooie anekdotes kon opleveren,” aldus Robert Wolter.

Foto Facebook ‘Op de Rallykoffie’.

Nieuwe mokken besteld

“De eerste twee praatgasten voor dit jaar zijn ook reeds gekend. Aanstaande woensdag 15 maart is de eerste rallykoffie met Chiel Bos. Op 12 april komt Patrick Snyers aan de beurt. Hij is wel nog regelmatig actief als piloot maar we wilden absoluut het drieluik van de Musketiers afronden,” vervolgt Eddy Smeets

De eerste generatie mokken – herkenbaar aan het jaartal 2022 – zijn allemaal de deur uit. Maar er is een nieuwe voorraad aangekomen. Die zal samen met een gesigneerde foto van de gast verloot worden met een prijsvraag na iedere podcast. In 2022 was iedere deelname goed om mee te doen voor de eindejaarsprijzen. Als je weet wat die waren, loont het dus zeker de moeite om mee te doen aan iedere prijsvraag.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws