Gloednieuwe Safety Car voor Circuit Zolder

De lancering van de eerste MINI JCW Track Experience van het jaar krijgt een vliegende start. MINI Belux stelt de gloednieuwe Safety Car van Circuit Zolder voor: een 306 pk sterke MINI John Cooper Works Clubman met een opvallende look.

MINI Belux verlengt de samenwerking met Circuit Zolder voor een derde jaar op rij. Op 16 maart werd de nieuwe Safety Car voor het eerst voorgesteld aan het Belgisch publiek, ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe seizoen van de MINI JCW Track Experience.

Het nieuwe design benadrukt de sportiviteit en veelzijdigheid van het voertuig. Met als hoofdkleuren rood, wit en zwart, zal de nieuwe Safety Car zeker niet onopgemerkt blijven op het tarmac. Door het optische effect verandert de kleur van de auto, met enerzijds een witte kant en anderzijds een zwarte kant. “Tijdens de twee afgelopen seizoenen is de MINI John Cooper Works Clubman de ideale Safety Car gebleken: een perfecte balans tussen een veelzijdige, ruime wagen die plaats biedt aan materiaal en eventuele passagiers én een wagen die toch over voldoende vermogen beschikt om een race op gang te trekken of in geval van een interventie snel te kunnen tussenkomen. Om die reden hebben we ook voor dit seizoen voor onze snelste MINI Clubman gekozen,” zegt Joachim Sas, General Manager van MINI Belux.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws