Dries Vanthoor naar 24 Uur van Le Mans in LMP2

Dries Vanthoor zal dit jaar deelnemen aan de 24 Uur van Le Mans. De Limburger, momenteel fabriekspiloot bij BMW Motorsport, zal aan de start verschijnen met Racing Team Turkey in een LMP2-wagen. Dat maakte Vanthoor daarnet zelf bekend op sociale media.

Vanthoor zal aan het werk te zien zijn samen met Tom Gamble die we al eerder aan het werk zagen in een LMP2 met United Autosports in het ELMS. Derde piloot is Salih Yoluc, die in 2020 reeds de 24 Uur van Le Mans reed in GTE Am en meteen ook won. Daarmee is hij voorlopig de eerste en enige Turkse winnaar van de Franse klassieker.

Foto ©: Social Media Dries Vanthoor Racing

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws