Crowdstrike 24 Hours of Spa: de officiële poster

De CrowdStrike 24 Hours of Spa creëerde voor de officiële poster van de 75ste editie van de Belgische uithoudingsklassieker (29 juni – 2 juli) een gewaagde nieuwe look.

De legendarische etmaalrace begint in 2023 aan een nieuw tijdperk met de marktleider inzake cybersecurity, CrowdStrike, dat voortaan de rol van titelsponsor vervult. Dat zorgde voor een frisse en nieuwe visuele identiteit, inclusief (en voor het eerst in meer dan 15 jaar) een volledig nieuw ontwerp voor het officiële logo.

Laurent Gaudin, CrowdStrike 24 Hours of Spa general manager: “De officiële poster is een grote traditie voor de CrowdStrike 24 Hours of Spa, en het is belangrijke dat het concept blijft evolueren. Omdat dit het eerste jaar is dat we met nieuwe partner CrowdStrike aan de slag gaan, was het het juiste moment om een nieuwe aanpak te lanceren. Jake wist een heel modern beeld te creëren, met respect voor het verleden. Het past perfect in de traditie van de CrowdStrike 24 Hours of Spa posters. Met 72 wagens aan de start en een fantastische entertainment line-up voor de fans kunnen we nu al uitkijken naar een heel bijzonder evenement. Ik kijk er nu al naar uit om onze nieuwe poster tijdens de 75ste editie overal in en rond Spa-Francorchamps te bewonderen.”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws