De drie World Rally Teams aanwezig op Goodwood FoS

Het wordt opnieuw één groot feest, en zeker ook op de rallyproef. Alle drie de teams zijn aanwezig die momenteel strijden voor de titel. M-Sport, Toyota Gazoo Racing en Hyundai Motorsport komen met topmateriaal aan de start.

Een aparte klasse zien we verschijnen om 50 jaar WRC te vieren, in deze klasse zie je zowat alle mogelijke topwagens aan de start, van Audi Quattro, Peugeot 206 WRC tot de Mini Countryman WRC.

Eveneens de legendarische Group B wagens krijgen alle aandacht, 13 wagens gaan te bewonderen zijn. De laatste twee klasses van rallywagens weergeeft de geschiedenis van de rallysport algemeen, met aandacht voor de historics maar ook voor de moderne R5 wagens.

Enkele namen die zullen plaats nemen achter het stuur: Stig Blomqvist, Elfyn Evans, Jari Matti Latvala, Ott Tänak, Malcolm Wilson, Alister McRae, Thierry Neuville, James Williams…

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws