Hyundai Motorsport maakt zich klaar voor het Goodwood Festival of Speed

We lieten u eerder al weten dat de drie grote WRC-teams aanwezig zullen zijn op het Goodwood Festival op Speed 2023. Hyundai Motorsport maakte vandaag bekend zich klaar te maken voor het jaarlijkse feest van de autosport en autocultuur.

Hyundai pakt dan ook uit met niemand minder dan onze landgenoot Thierry Neuville en de Fin Esapekka Lappi die de Hyundai i20 N Rally1 Hybrid tijdens de vier dagen ’s morgens de sporen zullen op de rallyproef.

Hyundai Motorsport Customer Racing wordt dan weer vertegenwoordigd door de Hyundai i30 N TCR en de Hyundai Elantra N TCR, met WTCR-titelwinnaars Gabriele Tarquini, Norbert Michelisz en Mikel Azcona.

Hyundai Motorsport viert dit jaar zijn tiende verjaardag en tijdens de vierdaagse viering van auto- en motorsporticonen zullen drie auto’s van het Zuid-Koreaane merk het podium van de heuvelklim of bosrally betreden. De bezoekers kunnen alle vier de dagen de auto’s van Hyundai Motorsport op de heuvelklim zien in Manufacturer Batch 1.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws