Jonas Dewilde met Opel Corsa Rally4!

Nadat het duo Jonas Dewilde en Jeffrey Vandenbussche de Junior titel hadden binnengehaald in de A&D Omloop van Vlaanderen werden meteen de opties voor het seizoen 2024 overlopen.

“Meteen hadden we de intentie om de titel te verdedigen,” aldus Jonas. “En omdat we ons graag willen meten met zoveel mogelijk tegenstanders zullen we dit niet meer doen met de Clio Rally 4, maar wel met de Opel Corsa Rally 4. Zo kunnen we ons ook inschrijven in de Stellantis Cup.”

De Renault Clio Rally 4 waarmee Jonas kampioen werd staat reeds te koop via het Orfys team. In de plaats van deze Clio komt een Opel Corsa Rally 4 waarmee Jonas zal debuteren tijdens de Spa Rally 2023.

“In de Spa Rally zullen we ook in de Stellantis Cup rijden, vooral om ervaring op te doen met de Corsa,” vult copiloot Jeffrey aan.

Het programma van 2024 zal een combinatie worden van de wedstrijden van de Stellantis Cup, aangevuld met wedstrijden voor het Junior BRC.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws