Stijn Naert met Renault Clio Rally5 in Kortrijk

Stijn Naert en Steven Ramboer staan in de 6 uren van Kortrijk aan de start met een Renault Clio Rally5 in een ware mini manche van de Renault Clio Trophy. Niet minder dan een zestal van deze Clio’s nemen de start in Kortrijk met daarbij 2 eindlaureaten van de Trophy naast enkele gevestigde waarden.

Steven Ramboer: “Na de uitstekende prestatie in de TBR short rally waar Stijn met de Clio in zonnige omstandigheden de klassezege wist te behalen, alsook 10 de algemeen werd, wordt de Clio nu voor het eerst in natte omstandigheden ontdekt door Stijn. Uiteraard zal dit aftasten worden want Kortrijk staat gekend om zijn vettig parcours. We hopen dan ook te mogen finishen met een pak extra ervaring zondagavond en wie weet een mooi resultaat.

In primeur stellen we U de wagen voor zoals die zaterdagavond zal verschijnen over het startpodium in Kortrijk. Bij deze wensen we ook onze sponsors te bedanken voor hun steun: Populier Constructies, Orfys, Café De Voerman bij Peter, Belistate, Photography Seys en IDlettering.be.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws