De nieuwe Porsche Taycan: verbeterd in talrijke disciplines

Porsche heeft de Taycan een bijzonder uitgebreide update gegeven. De nieuwe versies hebben meer vermogen, een groter rijbereik, accelereren sneller en laden sneller en met een grotere stabiliteit op. Style Porsche heeft ook het design aangescherpt en de Turbo-modellen sterker gedifferentieerd. Alle Taycan-versies hebben voortaan een nog uitgebreidere standaarduitrusting en worden aangeboden met de nieuwste generatie van de Porsche Driver Experience met een verbeterd weergave- en bedieningsconcept.

Kort samengevat

Hoger oplaadvermogen: verhoogd met 50 kW tot maximaal 320 kW. Recuperatievermogen verhoogd tot maximaal 400 kW bij hoge snelheden.

Sneller: acceleratie van 0 tot 100 km/u is tot 0,6 seconden sneller. De Taycan Turbo S doet het in amper 2,4 seconden.

Verder: rijbereik is met 35 procent vergroot tot een maximum van 678 kilometer (WLTP). Alle Taycan-varianten kunnen in 18 minuten van 10 naar 80 procent opladen

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws