Patrick Snijers terug met Porsche!

Wim Soenens, de grote man achter Stock-Depot en alom gekend in rallymiddens, meldde vandaag via sociale media mooi nieuws.

“Patrick Snijers & Wim Soenens zijn binnenkort terug op de Vlaamse rallywegen te zien met een heel ferme Porsche 911 GT3!” aldus Wim Soenens.

“Patrick behaalde 40 jaar geleden zijn eerste Belgische rallytitel met de intussen legendarische Bastos-Porsche 911. We kozen dit jaar voor een dikke Porsche met heel veel pk want dit lijkt ons de meest spectaculaire auto voor Patrick, waarmee we veel plezier kunnen beleven en waar ook de supporters ten volle van genieten! Binnen enkele weken presenteren we de auto en zijn speciale livery op een speciale locatie. De eerste rally wordt de Short Rally van Moorslede als test (zondag 17/3), daarna de TAC rally in Tielt en wellicht ook de ORC-rally in en rond Oostrozebeke. Allemaal rond de deur van onze Zultse bedrijven Stock-Depot en Floor-Depot.”

Meervoudig kampioen Snijers reed in 2021 nog enkele rally’s met een 997 GT3, en finishte onder andere als vijfde algemeen in de Sezoensrally in Bocholt.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws