Maserati presenteert de nieuwe GranCabrio

Maserati presenteert de GranCabrio, de nieuwste creatie van het merk voor autoliefhebbers die het hoogste niveau van comfort en stijl wensen. De GranCabrio is een nieuwe en elegante open versie van zijn coupé-tweelingbroer, de GranTurismo.

De nieuwe cabriolet van Maserati is ‘100% made in Italy’ en treedt in de voetsporen van de GranTurismo. Het is een nieuwe en prachtige versie van de Grand Tourer bij uitstek, zonder in te boeten aan luxe, prestaties, rijcomfort en sportiviteit. Maserati’s nieuwste aanwinst is een luxe auto die in zijn nieuwe cabrio-uitvoering de stilistische details en fijne materialen waar Maserati bekend om staat naar een nog hoger plan brengt. Dit wordt gecombineerd met rijplezier van het hoogste niveau, in harmonie met de omgeving.

Bij de introductie is de Maserati GranCabrio verkrijgbaar in de Trofeo-uitvoering. Deze variant wordt aangedreven door de Nettuno zescilinder benzinemotor, een 3,0-liter twin-turbo met 542 pk die het onmiskenbare grommende hart vormt in de topmodellen van het modellengamma van Maserati.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws