Nog 100 dagen te gaan voor de CrowdStrike 24 Hours of Spa 2024

Zaterdag 29 juni 2024, 16.30 uur. Een moment om aan te kruisen in uw agenda! Op dat moment zullen ongeveer zeventig GT3’s voor de eerste keer de Raidillon bestormen tijdens de eeuweditie van de CrowdStrike 24 Hours of Spa. De aftelklok naar dit hoogtepunt is meer dan ooit aan het lopen. Vandaag, donderdag 21 maart staat de teller op exact 100 dagen voor de start van de grote Belgische uithoudingsklassieker, die ondertussen de grootste GT-race ter wereld is geworden.

Sinds 19 juli 1924 zijn miljarden liters water onder de brug van de Eau Rouge gestroomd. De autosport is enorm veranderd: de wagens, de circuits, de animaties voor het publiek… Een eeuw later is minstens één element overeind gebleven: de magie en de passie die een 24 uursrace op het Circuit de Spa-Francorchamps opwekt.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws