Baaldag voor Hyundai, Toyota voorlopig volledig podium in handen

Zes snelste tijden voor de Finse wereldkampioen Kalle Rovanperä zorgden ervoor dat hij stevig aan de leiding staat met 56.9 voor op zijn teamgenoot Elfyn Evans. Takamoto Katsuta staat derde met slechts 3.9 achterstand op Evans, maar ook slechts 6.5 voor op Thierry en Martijn.

Op plaats vijf en zes vinden we Adrien Fourmaux en Grégoire Munster terug. Ott Tanäk moest de strijd staken na contact met een rotsblok terwijl zijn teamgenoot Esapekka Lappi aan de kant moest met mechanische problemen.

Jourdan Serderidis en Frédéric Miclotte staan achtste, Charles Munster en Loïc Dumont twaalde. Charles en Loïc staan vijfde in WRC2.


Foto: FB Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws