Eerste rallymeters voor Andy Lefevere

Het seizoen van Andy Lefevere start komende zondag met zijn thuisrally: de Rally van Staden. Nadat Andy vorig jaar de Porsche GT3 verkocht is het rallyprogramma minder druk dan voorheen maar na Staden volgen er nog enkele wedstrijden.

“We rijden eerst Staden als test en dan is het de bedoeling om zeker nog de A&D Omloop van Vlaanderen te rijden en afhankelijk van het budget kan daar ook nog de Hemicuda Rally worden aan toegevoegd,” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

Voor dit seizoen kiest Andy Lefevere voor de nieuwe Skoda Fabia RS Rally 2 van SXM.
“Ik heb lang getwijfeld, ik rij echt graag met de Polo maar ik wou graag nog eens die nieuwe Fabia ontdekken dus zijn we voor de Skoda gegaan… Al zal dat natuurlijk niet on m’n voordeel spelen, want de Polo die ken ik al een beetje.
Als je met een Rally 2 start dan rij je uiteraard niet voor de 5de plaats (lacht), maar ik ga geen dommen dingen doen in Staden het is echt een kennismaking met de wagen ik heb er nog niet meegereden en ik besef ook dat ik ritme ga missen het is immers van de Hemicuda geleden dat ik nog reed,” besluit Andy. Marc Noppe is opnieuw de co van dienst voor Andy.

Dit project werd mogelijk gemaakt door de steun van Experza – Experts in uitzendwerk, Erogal – Specialist in elektrolytsich verzinken, Optiek Vanneste, Fijnschildersbedrijf Serpieters, Voegwerken Vandaele, BMV grondwerken, Philippe Hoornaert en Yprauto.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws