Jonge Herkenaar mikt voluit op de overwinning in de 24 Hours of Zolder

Vorig jaar eindigde hij nog op een knappe tweede plek, dit jaar mikt hij hoger en is de overwinning het enige doel. Herkenaar Jarne De Meulder start met gezonde ambities.

Het is niet de eerste keer dat Jarne aan de start verschijnt van de Zolderse etmaalrace. Jarne deed dat eerder al in 2022 met een BMW 325 van Xwift en een knappe 5de plaats, vorig jaar reed hij zelfs naar de tweede plek in de TB klasse met de BMW 325 van Convents Racing Team. Dit jaar is er echter gezonde ambitie om voluit voor de overwinning te gaan in de TB klasse.

Dat probeert de jonge Herkenaar dit jaar met de BMW 330i van JJ Motorsport, de winnaars van de vorige editie.

Dat Jarne voluit voor de overwinning gaat, mag wel blijken. Met snelle jongens zoals een Gregory Eyckmans en Tom Werckx alsook een team met de nodige expertise en professionele omkadering zit alles mee om een goed resultaat te rijden. Voor JJ Motorsport is het immers al de 10de deelname aan de 24 Uur van Zolder. 


Jarne zal aan het werk te zien zijn op de #35 BMW samen met Gregory Eyckmans, Guido en Tom Werckx. Vader Gerben De Meulder verschijnt eveneens aan de start en doet het samen met onder andere Michael Gevers en Kurt Van Gijsel op de #36, eveneens van JJ Motorsport.

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws