Ferre Demyttenaere: Tijden verbeterden constant

Ook Ferre Demyttenaere tekende afgelopen weekend present in de 23e Hemicuda Rally, verreden in en om Koekelare.

“De Hemicuda rally begon zaterdag in Middelkerke wat minder voor ons, niet direct het ritme gevonden door wat problemen met de motor. Hierdoor konden we de zondag maar op een 94e plaats starten met het gedacht om aan te vallen.

De regen van de afgelopen dagen toverde het parcours op sommige plekken zondag om tot één grote modderpoel. We namen een aftastende houding aan, daar we onze motor nog niet ten top gekregen hadden van de zaterdagavond. We klommen wel rustig op en de tijden werden beter. Net voor de laatste boucles konden we via Altec Seys nog aan nieuwe bougies raken die zo een deel van het probleem verhielpen. Zo duwden we nog eens extra door op de laatste 3 specials. We konden op de laatste special van de dag een tijd neerklokken als 2de divisie 4 die 2.7 seconden trager was dan Paul Lietaer!

We hebben ons dit seizoen ferm geamuseerd! En kijken uit naar volgend seizoen! Op rallygebied zijn we nog niet klaar dit jaar, want op 6 en 7 december doet mijn vriendin Amber D’Halluin, en dit jaar ook tweemaal mijn co-pilote, mee aan de finale van de rally girls wedstrijd van de RACB!

Bedankt aan alle mensen die dit hielpen mogelijk maken! Sponsors, supporters, serviceteam, catering, helpende handen, …”

Foto: Kevin Opsomer

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws