Ook Rallye De Wallonië geannuleerd.

Het COVID-19 virus neemt momenteel de bovenhand op verschillende evenementen en organisaties. Nadat de Spa rally, de Shortrally van Moorslede en de TAC rally van Tielt beslisten om hun evenement te annuleren of te verplaatsen, stond ook Rallye De Wallonië onder druk.

Vandaag werd beslist dat ook de vierde manche van het BRC zal geannuleerd worden. Of deze rally ook zal worden uitgesteld, is nog maar de vraag. Want hoe langer deze maatregelen van kracht zijn, hoe kleiner de kans is dat we alle wedstrijden uit het BRC, VAS, ASAF en dergelijke kunnen afwerken.

Nu deze beslissing is gevallen, richten we alle ogen op de rally van de Monteberg. Deze wordt georganiseerd door de medewerkers van de Ypres Rally. Zullen ook zij hun wedstrijd annuleren of verplaatsen? En wat met de andere wedstrijden die alsmaar dichter komen?

Wordt vervolgd…

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws