Jeff Steensels, voorzitter van de Sezoensrally, onverwachts overleden

De organisatie van de Sezoensrally moet in één week tijd een tweede klap vangen. De voorzitter, Jeff Steensels is vandaag onverwacht overleden na een korte strijd tegen het COVID-19 virus. Jeff, beter bekend als “de Moustache” richtte samen met François Meuris en Mathieu Baens de club “Racing Team Moustasche” op en was 43 jaar lang voorzitter.

Hierbij posten we graag zijn interview samen met Hugo Van Opstal tijdens de Sezoensrally vorig jaar.

Interview Jeff Steensels, 43 jaar voorzitter van RT Moustache

Geplaatst door Sezoensrally op Maandag 13 mei 2019

We wensen zijn familie, vrienden, kennissen en de organisatie van de Sezoensrally veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Foto met dank aan het BRC.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws