Beleef de carriere van Colin McRae!

Dirt Rally2.0 hoeft voor menig rallyfan en gamer geen introductie meer, het is de nummer 1 game wat onze geliefde sport betreft.

Codemasters gaat nu nog een stapje verder want sinds kort kan je nu ook het Colin McRae, FLAT OUT Pack erbij nemen. Op deze manier beleef je 40 scenario’s die uitgeschreven zijn zodat je de carrière van de Schotse legende kan beleven. Er werd daarbij een nieuwe locatie toegevoegd, Schotland, en ook nieuwe wagens.

Twaalf nieuwe heel uitdagende proeven in de Schotse bossen maken het de rijders niet makkelijk: gevaarlijke grachten, stapels houtblokken aan de buitenkant van bochten afgewisseld met heel snelle secties … it’s not a walk in the park!

Durf jij het aan?

Foto’s met dank aan Codemasters Dirt Rally2.0

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws