Het BRC online, een schot in de roos!

Het jobfixers BRC online kampioenschap is een groot succes, zoveel is zeker. De eerste wedstrijd is achter de rug en maar liefst 753 deelnemers waagden hun kans in de eerste manche.

Die eerste manche werd verreden in Duitsland, goed voor tien proeven! De Belg SRD_FLATOUT kon alle valstrikken vermijden en won deze eerste manche voor de Nederlanders RALLYSUPPORT en MARTIJN TE KAMPE. Opmerkelijk, buiten de winnaar geen enkele Belg in de top tien.

RallyandRaces deed uiteraard ook mee en eindigde in de Skoda op een 161ste plaats. Het ging in de regen twee keer fout en dan weet je simpelweg dat een beter resultaat niet meer haalbaar is. Op de foto het team in actie op de befaamde jump.

Op naar de Monte-Carlo nu, waar 996 deelnemers hun kans wagen op de ijzige wegen!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws