Nieuwe televisiedeal met ELEVEN Sports voor twee jaar

Het Poolse ELEVEN Sports en de DTM hebben een tweejarig contract afgesloten voor het huidige seizoen 2020 en volgend jaar en daar speelt een zekere Kubica een grote rol in.

“We zijn verheugd dat we deze overeenkomst voor twee jaar met ELEVEN Sports hebben afgesloten,” laat Marcel Mohaupt, algemeen directeur van de overkoepelende organisatie DTM ITR, weten. “In Polen ligt een enorme markt voor de DTM en we kijken dan ook uit naar de komst van Robert Kubica, een legendarische coureur en held voor velen over de hele wereld. Hij is een geweldige aanwinst voor het kampioenschap.”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws