Veilige warm-up voor Circuit Zolder: activiteiten zonder publiek hervatten

De door omstandigheden lange winterslaap van Circuit Zolder is voorbij. Vanaf 11 mei zullen de professionele activiteiten zoals de trainingen, testdagen, rijvaardigheidscursussen en BMX, worden hervat. Met inachtneming uiteraard van de veiligheidsregels en zonder publiek of occasionele bezoekers. Er is controle aan de inkom, enkel vooraf aangemelde deelnemers aan de geplande activiteiten worden toegelaten. Avondfietsers moeten ook geduld oefenen.

Maar er zal regelmatig over het asfalt gescheurd worden. En dat stemt ons vrolijk. We kijken er naar uit de piloten, teams, medewerkers en onze businesspartners weer te zien – vanop 1,5 meter weliswaar; met luchpakket en zonder bar. Na winkels en bedrijven mag ook onze ‘funfastic’ fabriek van recreatie en sport stilletjes aan warm draaien.

En wanneer zwaait de groene vlag?

Wanneer mag de rem er eindelijk helemaal af? Dat is geduldig en gehoorzaam afwachten. We brengen u zonder twijfel tijdig op de hoogte.

Voor zover u het al niet deed: kruis zeker volgende datums aan in de agenda’s. De manche van het DTM kampioenschap, het topweekend voor Zolder, staat – onder voorbehoud – gepland op 7-8-9 augustus. De traditionele 24 Hours of Zolder werden omgebouwd tot een speciale ‘winter editie’ en zal gereden worden op 7 en 8 November.

Meer info is uiteraard te vinden www.circuit-zolder.be.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws