Rally van Staden neemt geen risico’s en annuleert ook hun wedstrijd op 15 augustus

Het blijft onwennig, maar opnieuw ziet een organisatie geen andere mogelijkheid om hun wedstrijd nog verder te organiseren. Alhoewel de Rally van Staden, maar op 15 augustus valt, wat twee weken na de uiterste datum is om geen sportevenementen te organiseren. Toch nemen het gemeentestuur Staden en Automobielclub Staden geen risico. Ze annuleren hun wedstrijd en verplaatsen deze meteen naar 15 augustus 2021.

De organisatie vertelt: “Wat we vermoeden maar niet op hoopten is spijtig genoeg toch gebeurt. Na overleg met het Gemeentebestuur van Staden (die ons altijd is blijven steunen) zien ook wij ons genoodzaakt om onze wedstrijd te annuleren. Ook voor hen is het tot op vandaag afwachten hoe de verdere genomen maatregelen zullen evolueren.”
“Op een later tijdstip organiseren is voor ons geen optie. Indien de maatregelen opgeheven worden, wordt het drummen om een plaatsje op de kalender, aangezien iedereen graag zijn evenement, wedstrijd,… alsnog zal willen organiseren. Maar uitstel is geen afstel, en daarom zien we jullie graag op 15 augustus 2021 in en rond Staden voor onze jubileumeditie in de ideale omstandigheden.”

Dit wil zeggen dat de ConXion Omloop van Vlaanderen (4 en 5 september) de eerstkomende wedstrijd op de kalender is.

Bron: AutoMobielClub Staden

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws