De Monteberg Rally op 29 en 30 augustus, rallycentrum verhuist naar Poperinge.

De organisatie van de Ypres Rally laat weten dat men een nieuwe datum geprikt heeft voor de Monteberg Rally. Deze had in normale omstandigheden moeten plaatsvinden op 2 en 3 mei, maar wegens het coronavirus kon ook deze wedstrijd niet doorgaan.

Toch is er na vele annulaties een lichtpunt aan het eind van de tunnel. De eerste rallywagens zullen terug te horen zijn op 29 en 30 augustus in de hoppestreek.

“Na de recente beslissingen van de Veiligheidsraad en in overleg met de verschillende gemeente- en stadsbesturen, staat de wedstrijd gepland op 29 en 30 augustus. Het rallycentrum wordt opgetrokken in het centrum van Poperinge en het parcours telt 2 verschillende klassementsproeven: KP Dikkebus en KP Busseboom. Het wordt dus op meerdere niveaus een alternatieve ‘Monteberg” Rally’,” aldus de organisatie van Super Stage.

Men is er van overtuigd dat deze rally een ideale start is om het drukke najaar in te gaan, en daar zullen vele teams en supporters niet boos om zijn. De inschrijvingen zijn alvast geopend, en zoals iedere rally is hier ook de boodschap … snel zijn!

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws