Gilles Pyck met de Ford Fiësta R5 in Rally van de Monteberg

Begin dit jaar had copiloot Nick Degryse een project gelanceerd om Gilles Pyck in de Short Rally van Moorslede te laten rijden met een Ford Fiësta R5. “Door de gekende reden kon het project niet doorgaan, maar samen met alle sponsors vonden we dat we Gilles dit jaar toch nog deze kans moesten geven,” aldus Nick.

Gilles Pyck zal eind augustus de Monteberg Rally rijden met een Ford Fiësta R5. “Het was al een prachtig voorstel van Nick om samen in Moorslede te rijden, maar nu is het ook nog eens in mijn thuiswedstrijd waar ik de R5 kan ontdekken,” vertelt Gilles.

Ook copiloot Emile Mourisse is bijzonder enthousiast. “Het was niet voorzien dat ik de nota’s ging lezen in de Ford Fiësta R5. Nick Degryse ging copiloot zijn, maar met de Monteberg kan Nick zich niet vrijmaken en mag ik mee. Ik ben Nick en zijn sponsors dan ook bijzonder dankbaar voor deze kans. Maar uitstel is geen afstel. Nick zal zeker nog eens mijn plaats kunnen innemen naast Gilles.”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws