Sébastien Bedoret en Vincent Verschueren present voor Rally van de Monteberg

De inschrijven voor de Rally van de Monteberg dat eind augustus plaats vindt, lopen vlotjes binnen. Ondertussen werd al bevestigd dat Sébastien Bedoret wat kilometers komt rijden als test voor de ConXion Omloop van Vlaanderen, dat de week na de Monteberg valt. Maar ook Vincent Verschueren tekent present om zijn Volkswagen Polo R5 nog eens van stal te halen, alvorens men het drukke najaar in gaat. We verwachten dan ook nog tal van toppers aan de start van deze VAS- wedstrijd, die net zoals Bedoret en Verschueren, kilometers komen maken.

Ondertussen zit men aan een 80 tal inschrijven voor de eerste wedstrijd na maanden gedwongen stilte. De deelnemers die nog willen inschrijven, moeten snel zijn. Want de inschrijven lopen als een sneltrein!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws