De geheel nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is klaar voor lancering. De nieuwste generatie van de sportieve tweezitter voor het premium middelgrote segment onderstreept zijn onderscheidende karakterprofiel met zowel een voertuigconcept dat volledig gericht is op het leveren van dynamisch rijplezier als de duidelijke differentiatie van de coupé van de nieuwe BMW 3-serie.

Dit is het volgende hoofdstuk in een coupé-traditie gevormd door talloze legendarische BMW-modellen. Marktintroductie vanaf oktober 2020.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws