Goed nieuws voor de Grote Prijs van België, deze wordt verreden op 30 augustus!

De eerste 8 wedstrijden werden bekend gemaakt voor het seizoen 2020, we starten op 5 juli in Oostenrjk en blijven daar ook voor de tweede wedstrijd op 12 juli. Na een bezoek in Hongarije op 19 juli trekken we richting Silverstone, eveneens voor twee wedstrijden. Deze worden verreden op 2 en 9 augustus. Barcelona, Spa en Monza sluiten de eerste 8 wedstrijden af.

Publiek is momenteel niet toegelaten in Spa.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws