Individuele autofoto’s van Porsche-productie versterken de anticipatie van de klant

Het online “My Porsche” -platform wordt nu nog aantrekkelijker: de nieuwe “Behind the Scenes” -functie geeft klanten een exclusief inzicht in de productie bij de sportwagenfabrikant in Zuffenhausen. Klanten kunnen stap voor stap volgen hoe hun bestelde auto wordt gebouwd. Voor de tweedeurs 911 en 718 sportwagens heeft Porsche al camera’s geïnstalleerd op twee relevante stations en deze gekoppeld aan de productiesoftware. Binnenkort komen er nog twee camera’s bij. “My Porsche” is het centrale klantenportaal voor autobezitters dat alle aanbiedingen en diensten voor individuele auto’s bundelt.

“Met” Behind the Scenes “brengen we de productie tot leven voor onze klanten”, zegt Christian Friedl, hoofd van de Porsche-fabriek in Zuffenhausen. “In onze hoofdfabriek produceren we elke dag zeer gepersonaliseerde en fascinerende sportwagens. De motivatie hiervoor wordt geleverd door onze klanten van over de hele wereld. De succesfactor zijn onze medewerkers, die klantdromen met perfectie en passie waarmaken. Dit inzicht achter de schermen toestaan, schept een verplichting voor ons, maar dient ook als motivatiebron. ”

“Porsche gelooft erin om zijn klanten vanaf het begin een zeer persoonlijke ervaring te bieden – dit omvat nu ook de tijd dat ze op hun auto wachten”, zegt Robert Ader, Vice President Customer Relations bij Porsche. “Onze klanten kunnen nu live ervaren hoe hun individueel geconfigureerde droomauto wordt gebouwd – dit zal het gevoel van anticipatie nog meer vergroten. We zullen dit aanbod eerst in zes markten lanceren en de service geleidelijk verder uitrollen. ”

De applicatie zal als eerste beschikbaar zijn voor klanten van nieuwe auto’s uit de VS, Duitsland, Groot-Brittannië, Canada, Zwitserland en Spanje. Andere markten volgen de komende maanden. Naast foto’s van productie, biedt “My Porsche” klanten extra exclusieve informatie over hun auto. De portal is ook beschikbaar als app.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws