GB klassieker op de helling?

Op de pagina van Dirtfish lezen we onheilspellende berichten wat betreft de GB Rally die gepland staat eind oktober. Een gebrek aan accomodatie en een mogelijks tweede golf eenmaal de herfst terug zijn intrede doet zouden de grootste bezorgdheden zijn.

Wat het kampioenschap betreft leert het artikel ons dat zeven wedstrijden hiervoor een vereiste zijn! Eén van de komende dagen zou een beslissing vallen…

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws