Critérium Jean-Louis Dumont wordt toegevoegd aan de kalender van de Clio 2 Rally Challenge

De wedstrijd, verreden op 20 september rondom Waremme, wordt ook meteen de volgende wedstrijd in de Challenge.

Omwille van Covid19 werd de tweede wedstrijd van de Clio 2 Rally Challenge geannuleerd. Het betrof de ORC rally, die einde mei op het programma stond.

De organisator bleef echter niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar een alternatief voor deze wedstrijd. Een oefening waarbij men natuurlijk rekening moest houden met de geldende “lockdown” maatregelen en de nog resterende wedstrijden. Na onderhandelingen met verschillende inrichters werd er gekozen voor het Critérium Jean-Louis Dumont.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws