De Monte Carlo 2021…

Het is nog volop gissen hoe 2020 verder zal verlopen maar we kunnen al uitkijken naar 2021 met de timing voor de Monte Carlo. Shakedown en officiële start is volgend jaar in Gap, dit op donderdag 21 januari. ’s Avonds staan er twee proeven op het menu: Saint-Disdier/Corps en Saint-Maurice/Saint-Bonnet. Beide proeven staan garant voor elk een goeie twintig kilometer actie.

Op vrijdag zes proeven, twee lussen van drie. Aspremont/La Batie-des-Fonts, Chalancon/Gumiane en Montauban-sur-L’Ouveze/Villebois-les-Pins. De drie samen zijn goed voor 63,85 kilometer per lus.

Foto: Red Bull Content Pool

Vier proeven slechts op zaterdag: Saint-Clement/Freissinieres, Saint-Apollinaire/Embrun en La Breole/Selonnet. De eerste in de rij wordt twee maal verreden.

Eindigen doen we op zondag met twee lussen van twee proeven: La Maïris/Moulinet en Cl Saint-Jean/Col de L’Orme.

In totaal 16 proeven, de langste 21,69 kiloeter, de kortste 13,1 kilometer. Geen monsterproeven dus.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws