Grégoire Munster opnieuw sterk bezig

De eerste dag zit erop tijdens de Rally Liepāja, vier proeven werden verreden terwijl er morgen nog eens zes op het menu staan.

Aan de leiding zien we Oliver Solberg in de Vokswagen Polo R5, tweede plaats Mads Ostberg op 10s en Alexey Lukyanuk op plaats drie met een achterstand van 16,2s ten opzichte van de leider. Beide heren besturen een Citroën C3 R5.

Grégoire en Louis staan zevende op 48,7s van Solberg. Gezien de concurrentie en de ondergrond een voorlopig mooi resultaat.

Voorlopige stand

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws