Oliver Solberg wint, Grégoire Munster zevende

Oliver Solberg heeft de Rally Liepaja op zijn naam geschreven. Tweede plaats was voor Mads Ostberg, de Noor moest 20,1s toegeven op de winnaar. De derde plaats was voor Alexey Lukyanuk met een achterstand van 37,2s.

Grégoire Munster hield zijn zevende plaats vast vandaag ook al was de opgave een pak moeilijker door het feit dat het Belgsiche team als vierde de baan op moesten.
Grégoire: “Het was niet makkelijk op gravel, de nota’s op zich waren niet zo slecht. We leren, we moesten ook wat vegen wat goed is.”

Uitslag kan je HIER bekijken.

Foto: Thomas Fenetre/www.FIAERC.com

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws