Geen dubbel voor Mercedes

Lewis Hamilton reed van start tot finish aan de leiding en schreef zo de Grand Prix van Spanje op zijn naam. Zijn teamgenoot kwam bij de start niet goed weg en verloor meteen twee plaatsen aan Verstappen en Stroll. Enkele ronden later nam Valtteri de derde plaats terug over van Lance.
Max Verstappen was echter gaan vliegen en de Fin moest vrede nemen met de derde podiumplaats.

Naar het einde toe leek regen nog voor wat spanning te zorgen maar die kwam er uiteindelijk niet. Enige opschudding tijdens de race was de wat vreemde spin van Leclerc die erna moest opgeven met mechanische problemen.

UITSLAG

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws