Geen publiek in Turkije

Er was heel wat te doen rond het organiseren van de WRC manche in Turkije en dit vooral met het oog op Ieper. Ondertussen is de timing bekend, in totaal 12 proeven die goed zijn voor een totaal van 223km.

De shakedown op vrijdagmorgen en in de vooravond twee proeven, deze twee proeven zijn goed voor 25,22km tegen de klok. Op zaterdag staan er zes proeven op de menu, twee lussen van 53,69km. Eindigen doen we op zondag met vier proeven, twee lussen van 45,2km.

Helaas is de beslissing gevallen om geen publiek toe te laten tijdens deze wedstrijd!

Foto: Mahmut Cinci Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws