Rallye Toutes Terrain gaat ook terug van start!

Ook dit prachtige kampioenschap bij onze zuiderburen kreeg af te rekenen met het Covid-19 verhaal uiteraard. Maar er is goed nieuws te melden.

Het weekend van 4 tot 6 september gaat er opnieuw een wedstrijd plaats vinden, Rallye TT des Cimes. Er wordt gereden in de prachtige omgeving van onder andere Licq-Athérey en Viodos, helemaal in het zuiden dus tegen de Spaanse grens.

Men heeft de wedstrijd wat dienen aan te passen wegens de passage van de Tour de France ook dat moment maar er zijn negen proeven overgebleven die zullen zorgen voor de nodige actie. De wedstrijd wordt verreden over drie dagen: op vrijdag twee proeven, op zaterdag vijf proeven en eindigen op zondag met opnieuw twee proeven.

De inschrijvingen zijn nog niet zolang opengesteld en de lijst is nu reeds heel mooi te noemen: Didier Barthe, Vincent Foucart, Loic Costes, Stephan Barthe, Julien Bozon, Thomas Lefrancois, Frederic Calvo,… om er maar een aantal te noemen.


ALLE INFO

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws