RedGrey Lõuna-Eesti Ralli 2020

Voor ons een onbekende rally maar na komende zondag niet meer. Reden hiervoor is dat heel wat toppers aan deze rally deelnemen als voorbereiding op de WRC manche van Estland.

Namen als Thierry Neuville, Ott Tänak, Esapekka Lappi, Sébastien Ogier, Eflyn Evans, Kalle Rovanperä, Teemu Suninen, Jari Huttunen staan te popelen om van start te gaan. Ons Belgenland is vertegenwoordigd door Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul, Grégoire Munster en Louis Louka.

Acht proeven staan op het menu, goed voor 101,5km tegen de klok. Eerste proef gaat van start om 9u01 plaatselijke tijd.

DEELNEMERS

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws