Cédric Cherain op weg naar overwinning, Stouf out

Geen wijzigingen wat betreft de top drie, Cherain blijft aan de leiding met achter zich Verschueren en Debackere. Wel heel knap van Niels Reynvoet die in de derde ronde twee keer de snelste tijd liet optekenen, dit moet een serieuze opsteker zijn na de problemen deze morgen.

Stefaan Stouf heeft de wedstrijd moeten verlaten met mechanische problemen waardoor Paul Lietaer de leiding heeft overgenomen bij de historics.

Voorlopige stand

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws